Se trezește din comă după 11 luni și nu știe ce este Covid-ul. Povestea unui tânăr de 19 ani

Este povestea lui Joseph Flavill, un tânăr englez de 19 ani care a fost lovit de o mașină în timp ce mergea pe străzile orașului Burton upon Trent, Staffordshire, pe 1 martie 2020. Accidentul a avut loc cu trei săptămâni înainte ca Anglia să intre în prima carantină

Băiatul, care suferise o leziune gravă la cap, abia acum își începe recuperarea lentă. Sally Flavill Smith, mătușa tânărului, i-a spus presei The Guardian: „Nu știu de unde să încep. Dacă cineva mi-ar fi spus acum un an ce avea să se întâmple, nu cred că aș fi crezut. Habar n-am cum va înțelege Joseph prin ce am trecut cu toții ”.

Citește și Scandal cu chiriașul, proprietarul urcă pe buldozer și demolează casa cu tot cu bărbat înăuntru

În prezent, familia nu poate să-l viziteze pe tânăr în spital din cauza restricțiilor anti-Covid. „Când îl vom putea vedea în sfârșit față în față, va fi ocazia să încercăm să-i explicăm ce s-a întâmplat”, au spus rudele.

Tânărul de 19 ani este în prezent capabil să facă mici mișcări, cum ar fi atingerea urechilor, a picioarelor, să spună „da” și „nu” și să clipească. Membrii familiei au povestit emoția pe care au simțit-o când l-au văzut zâmbind într-un apel video. „Mai avem un drum lung înainte, dar progresele pe care i-a făcut în ultimele trei săptămâni au fost absolut incredibile”, a spus mătușa lui Joseph Flavill.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.