„Se transformă în piatră”: viața de chin al unei fetițe de 7 ani din cauza unei boli genetice

O fată în vârstă de 7 ani este prizonieră în corpul său din cauza unei afecțiuni genetice rare, care o transformă în piatră. Boala se numește ihtioză.

Viața lui Rajeshwari , o fetiță de șapte ani dintr-un sat indian, a fost un iad încă din primele zile de la naștere. Fetița este afectat de o afecțiune genetică rară cunoscută sub numele de psoriazisul ihtozei , pentru care nu există niciun tratament. În întreaga lume există doar 24 de cazuri și până acum nu s-a descoperit niciun tratament.

Boala nu este mortală, dar din cauza acestei boli, pielea micuței Rajeshwari nu se regenerează cum ar fi normal. Această lipsă de înlocuire face ca pielea să devină extrem tare, iar pe măsură ce bulele de formează pe corpul ei, ele în timp scurt devin extrem de tari împiedicând-o să face orice mișcare.

 O femeie a tăiat membrul unui bărbat care a intrat în casă încercând să o violeze

Deja acum pielea ei s-a întărit până la punctul de a îngreuna chiar și cel mai simplu gest, cum ar fi mersul sau șezutul, provocându-i multă durere. Este suficient să vezi una dintre fotografiile publicate online de „ Daily Star ”, pentru a realiza că o mare parte a corpului copilului este acoperită de acestă mutație a pielii. Practic doar fața și pieptul au o piele normală.

Principalele probleme de moment sunt la la picioare, unde pielea s-a fragmentat în blocuri proeminente dure. Părinții sunt nevoiți să o ducă în oraș pentru a urma tratamente care întârzie efectele bolii, dar în prezent nu există un remediu care să îi permită să aibă o piele normală. Această viață de iad Rajashwari va fi obligat să o trăiască până la descoperirea unui remediu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.