Se prezintă la urgență cu vânătăi pe tot corpul, moare după câteva zile

Sarah Armstrong  în vârstă de 22 de ani, a ajuns la spital, cu corpul său plin de vânătăi simptomatice cauzate de leucemie. La câteva zile după ce a fost vizitată de medici, tânăra a murit

O dramă a lovit Sarah Armstrong , o tânără de 22 de ani, și familia ei. Tânăra, mama unei fetițe de doi ani, a murit săptămâna trecută din cauza unei leucemii mieloide acute complicată de debutul unui accident vascular cerebral .

Înainte de a muri, femeia vizita medicii pentru că observase apariția pe corpul ei a unor vânătăi „spontane” și  Sarah nu le știa cauza. În schimb, a fost o vânătăi indicatoare a cancerului de sânge care a lovit-o . Tânăra de 22 de ani a murit la o săptămână după ce a primit acest diagnostic : accidentul vascular cerebral care a apărut la scurt timp după ce starea ei s-a înrăutățit nelăsându-i nicio șansă.

Citește și Prima casă a compostului uman se va deschide în 2021 în Washington

La început tânăra mamă începuse să aibe simptomele unei răceli, apoi apariția bruscă a vânătăilor pe corpul și la sfârșit diagnosticul  devastator: leucemie mieloidă acută . La doar 7 zile de la primirea diagnosticului, pe 1 februarie 2020, Sarah a plecat pe lumea cealaltă lăsând în urma ei o fetiță de 2 ani.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.