Se prezintă la locul crimei deghizat în Batman : ” Pot să vă ajut ?” / Video

Se prezintă la locul crimei deghizat în Batman : ” Pot să vă ajut ?”

Probabil că bărbatul din Kelowna, Canada, nu avea intenții rele, dar cu siguranță nici nu avea ce să caute la locul unei crime în care agenții încenrcau să prindă un criminal adevărat.

Omul care spune că se numește “Okanagan Batman” este foarte cunoscut în zonă, deoarece participă la petrecerile copiilor și la evenimente tematice. Merge pe străzi la bordul ”Batmobile ” unui pik-up negru modificat și cu sigla unui liliac, exact ca în film.

Un tată pedofil și-a ucis soția și fiul de 5 ani. ” Eu te-am făcut, eu te omor”

Dar de data asta, nu era la o petrecere pentru copii  ci era o scenă cu criminali în care și oase și nu avea ce căută la locul unei crime. Agenții care erau în acțiune, cu pistoalele în mână, i-au spus : ” Avem totul sub control ”, îndepărtându-l.

https://www.facebook.com/melissa.thring.50/videos/10157231998749533/

De Claudiu Bot 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.