Se pregateau pentru înmormantarea celor doi copii nou-născuți când își dau seama că unul trăiește

Se pregăteau de înmormânarea celor doi bebeluși gemeni născuți morți, când părinții și-au dat seama că unul dintre ei trăiește. Cel mic a început să se miște în sicriu. S-a întâmplat în 2017, în News Delhi. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a descoperi ce se întâmplase cu adevărat.

Cazul a avut loc într-un spital privat din oraș, unde echipa de medici a declarat că gemenii au murit, dar unul dintre ei era încă în viață, potrivit ziarului local Hindustantimes. Femeia a dat naștere gemenilor în spitalul Shalimar Bagh, dar unul dintre cei doi micuți s-a născut mort. Familia susține că la doar câteva ore mai târziu doctorii au declarat moartea și celuilalt copil,  dar la timp scurt au realizat că bebelușul respiră.

Citește și Și-a dorit mult un băiat, dar soția a născut o altă fetiță. Tatăl și-a scos copila în vânzare online

“În timp ce ne pregătem pentru îmnormâtare am observat o mișcare într-unul din cele două coșciuguri în care erau copiii”, a spus presei, Praveen Kumar, bunicul gemenilor. “Am deschis-o și am descoperit că bebelușul respira. Am luat copilul și l-am transportat de urgeță într-un alt spital din Pitampura, unde a fost spitalizat și a primit îngrijirile necesare.

”  După înmormântarea bebelușului mort, familia a mers la poliție pentru a depune o plângere. Spitalul în care s-au născut copiii, la rândul său a deschis o anchetă privind cazul, iar medicul care a declarat decesul copiilor a fost suspendat din funcție.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.