Se preface că este invalid pentru a-i fi schimbat scutecul: ” Este o perversiune de care sufăr”

Se preface că este invalid pentru a avea îngrijitori care să-i schimbe scutecul și pentru a-și satisface perversiunea sexuală . Rutledge Deas, 29 de ani, din New Orleans, a fost arestat pentru fraudă după ce s-a prefăcut că este handicapat sever obținând astfel reduceri de impozite și sprijin de care nu avea nevoie.

Tânărul a folosit o aplicație numită UrbanSitter pentru a angaja o studentă universitară pentru îngrijirea unui frate în vârstă de 18 ani, pe nume Cory. Evident, fratele nu exista și Cory era identitatea lui falsă. Timp de un an a avut îngrijitori care și-au schimbat scutecul, lucru în care tânărul a mărturisit că a simțit plăcere.

Un adolescent de 12 ani internat de urgență: medicii au rămas șocați

Evaluările au arătat o instabilitate psihică, o traumă din copilărie, ceea ce l-ar fi determinat să aibă plăceri sexuale în a fi tratat ca nou-născut. Cu toate acestea, îngrijitorii au observat ceva în neregulă cu plățile, pe lângă faptul că, în ciuda dizabilității, fratele lui Cory nu a fost niciodată prezent.

Autoritățile au fost alertate cu privire la fraude, conform raportului Daily Mail, iar Rutledge Deas a fost arestat și își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.