Se preface că este bolnavă de cancer: strângere de fonduri pentru a-și plăti nunta și luna de miere

Se preface că este bolnavă de cancer în fază terminală și lansează o strângere de fonduri pentru a-și plăti nunta și luna de miere:  s-a întâmplat în nord-vestul Angliei.

Protagonista poveștii incredibile este Toni Standen în vârstă de 29 de ani, care în 2017 le-a spus prietenilor și rudelor că are o tumoare, iar un  mai târziu, în 2018, starea ei s-ar fi înrăutățit până la starea terminală. Femeia și-a ras și părul  pentru a face lume să creadă că  i-a căzut în urma ciclurilor de chimioterapie pe care le-a suferit, și și-a exprimat o „ultimă” dorință: să se căsătorească cu iubitul ei, James.

Nunta și luna de miere a avut loc în 2019 și care au fost plătite datorită strângerii de fonduri  pe care prietenii și rudele au organizat-o pe GoFundMe. Banii, aproximativ 9 mii de lire sterline, au fost folosiți și de cuplu pentru luna de miere, o călătorie în Turcia cu un sejur într-un hotel de 5 stele. Dar minciunile au continuat : în martie  femeia a spus că, pe lângă tumoare s-a infectat și cu Covid. Atunci prietenii ei au început să creadă că femeia mințise ani de zile numai pentru bani.

Citește și : La numai 3 ani care suferă de accident vascular cerebral din cauza coronavirusului: „Viu printr-un miracol”

La insistențele a două prietene,  femeia a mărturisit că a mințit și că boala ei de cancer a fost inventată  doar pentru a strânge banii necesari nunții.

Prin urmare, femeia a fost târâtă în fața instanței de către prietenii ei, în timp ce soțul ei a spus că nu știa de planul ei . Toni a fost condamnată la 5 luni de închisoare, în timp ce judecătorul a decis că din banii obținuți prin  escrocherie va trebui să ramburseze doar 2 mii de lire donate de un antreprenor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://nypost.com/2020/12/23/bride-who-faked-cancer-to-raise-11k-for-wedding-gets-5-months/
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.