Se preface că are cancer și organizează o strângere de fonduri pentru a plăti datoriile legate de jocuri de noroc

Anunțase pe rețelele de socializare că are cancer ovarian și nu își permite să plătească tratamentele necesare. Din acest motiv, organizase o strângere de fonduri pe internet, dar în realitate Nicole Elkabbass se afla într-o stare perfectă de sănătate și a decis să se concentreze pe generozitatea altora pentru a-și achita unele datorii legate de jocuri de noroc.


Femeia, care locuiește în Marea Britanie, are 42 de ani și suferă de dependența jocurilor de noroc. După ce a anunțat că are cancer ovarian pe rețelele de socializare, Nicole Elkabbass lansase o strângere de fonduri pe binecunoscuta platformă GoFundMe, susținând că nu își poate permite tratamentul într-un presupus centru de excelență din Spania. După cum a raportat BBC , aproximativ 600 de persoane au făcut o donație, convinși că ar putea ajuta femeia să facă față cheltuielilor medicale necesare, pentru un total de aproximativ 45 de mii de lire sterline (peste 51 de mii de euro) .


Strângerea de fonduri începuse în 2018 și femeia folosise, în lunile următoare, o fotografie în care apărea într-un pat de spital. Acea fotografie, publicată pe rețelele de socializare, a fost folosită pentru a-i face pe cei mai altruisti utilizatori să creadă că donațiile lor au avut succes, dar în realitate fotografia datează din 2017, când Nicole Elkabbass fusese operată din alte motive.

Citește și Un bărbat a murit la 25 de minute după ce a primit vaccinul: „Fără semne de reacție alergică”

Castelul minciunilor a început să se prăbușească când un medic, din pură întâmplare, a descoperit strângerea de fonduri și raportase poliției suspiciunile . În urma unei anchete agenții au descoperit că, datorită sumei mari donate de cei generoși , femeia a plătit datoriile legate de jocuri de noroc, dar a și a continuat să mai joace. Mulți donatori înșelați au intentat o acțiune civilă în procesul împotriva femeii în urma căreia femeia a fost condamnată să restituie întreaga sumă donatorilor și la doi ani și nouă luni de închisoare. O sentință, subliniază judecătorul, „redusă în mod hotărât pentru a evita ca și fiul ei minor să rămână prea mult fără mama sa”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.