Se poate! O bunică în vârstă de 106 ani s-a vindecat de coronavirus

Connie Titchen în vârstă de 106 de ani, este cea mai longevivă pacientă cu coronavirus din Marea Britanie. Bunica a fost externată din spitalul din Birmingham după trei săptămâni ce a fost rezultată pozitiv pentru Covid-19. „Mă simt foarte norocoasă că am câștigat lupta împotriva virusului. Abia aștept să-mi văd familia ”, a a declarat mass-mediei locale.

În copilărie, ea a depășit epidemia de gripă spaniolă și a supraviețuit la două războaie mondiale, iar acum, la vârsta de 106 de ani , a învins și noul coronavirus. Povestea unei doamne pe nume Connie Titchen provine din Marea Britanie. Potrivit mass-mediei britanice, bunica Connie este cea mai în vârstă femeie din țară care a învins noul coronavirus. O bunică care, la trei săptămâni de la pozitivitatea virusului, a părăsit spitalul în aplauzele medicilor și asistentelor.

Prea multe decese în casele de bătrâni din Marea Britanie: se schimbă regulile

Femeia fusese internată la spitalul din Birmingham acum trei săptămâni cu suspect de  pneumonie, dar a fost infectată cu coronavirus. După ce a trecut de faza critică a bolii, s-a întors acasă. „Mă simt foarte norocoasă. Abia aștept să-mi văd familia ”, a spus bătrâna pentru presa britanică.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.