Se plimbă dintr-o regiune în alta a-și vedea iubita: „A face sex este o necesitate, este ca și când ai mânca”

A încălcat interdicția privind deplasarea între regiuni pentru a-și vizita iubita. Odată oprit de poliție, el s-a justificat astfel: „A face sex este o necesitate fundamentală și fiziologică, ca și cum ți-ar trebui să mănânci ”.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, locuind în Murcia , Spania, încerca să ajungă la Alicante , unde locuiește iubita sa. Pentru a se deplasa, luase un autobuz duminica trecută: vehiculul trecuse deja granița dintre cele două regiuni timp de aproximativ treizeci de kilometri, când o patrulă a poliției rutiere îi ordonase șoferului să oprească pentru a verifica toți pasagerii. În autocertificare, bărbatul explicase că călătorea din necesitate și, în fața cererii de mai multe detalii, a recunoscut sincer agenților că mergea la iubita lui.

„Și a face sex este o necesitate , este cum ar fi să mănânci”, a spus bărbatul agenților care rămăseseră increduli, raportează presa 20minutos.es .

Citește și Mușcată și sfâșiată în somn de câinele unui membru al familiei, Keira moare la 25 de ani: animalul va fi ucis

„Nu mi-am văzut iubita de mai bine de o lună, trebuie să fac sex ” – a insistat bărbatul – „Călătoria este efectuată pentru o necesitate, exact despre asta este vorba”. Cu toate acestea, agenții nu l-au iertat și în cele din urmă a fost amendat și forțat să coboare din autobuz, așteptând ca un cunoscut să-l ia pentru a se întoarce la Murcia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.