Se intinde pe calea ferata si asteapta trenul: o tanara se zbate intre viata si moarte

Se intinde pe calea ferata si asteapta trenul: o tanara se zbate intre viata si moarte

A decis să încheie socotelile cu viața totul. O tânără din Italia s-a așezat le calea ferată care leagă  Padua de Mestre, și a așteptat trenul.

Tânăra era hotărâtă să pună punct vieții sale. S-a dus spre stația de tren și a așteptat  să treacă convoiul regional de la ora 6. Apoi… impactul. Trenul, potrivit Il Mattino di Padova, i-a trecut peste picioare, retezându-le. Fata a fost  salvată și dusă la spital, unde a fost operată urgent.

 

Starea ei este și în prezent foarte gravă: medicii încearcă să facă totul posibil pentru a-i salva viața.

 

Incidentul a avut loc la Busa di Vigonza, pe linia de cale ferată dintre Mestre și Padova. Circulația trenurilor în întreaga zonă a fost oprită mai mult de o oră pentru a facilita operațiunile de salvare. Trenul care a lovit femeia avea aproximativ 40 de pasageri la bord.

 

Te-ar putea interesa  și Dupa fapta si rasplata: si-a ucis sotia pentru ca nu vrea sa aibe raporturi, el a murit in inchisoare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.