Se întâlnește cu un bărbat cunoscut pe Tinder, tânară dezmembrată în 14 părți

Se întâlnește cu un bărbat cunoscut pe Tinder, tânară dezmembrată în 14 părți 

Trebuia să fie o întâlnire sentimentală, dar s-a încheiat în tragedie. Sydney Loofe  în vârstă de 24 de ani, a fost găsită moartă lângă Edgar, la sud-vest de Omaha, după ce s-a  întâlnit cu un bărbat cunoscut prin Tinder. Corpul victimei a fost dezmembrat în 14 părți și au fost abandonate de-a lungul străzii.

Crima datează din 2007, dar în prezent, Aubrey Trail  în vârstă de 52 de ani și prietena lui  Bailey Boswell în vârstă de 25 de ani, au fost condamnați pentru crimă. Victima stabilise  o întâlnire prin  chat, dar în acea seară nu s-a mai întors acasă. Se pare că tânăra a participat la un joc erotic pentru bani. Când s-a întâlnit cu bărbatul, acesta i-a mărturisit o fantezie erotică cerând să o poată  implica și pe partenera lui. Tânara ar fi acceptat.

Cu toate acestea, în timpul jocului erotic ceva s-a întâmplat și tânăra a murit, scrie Daily Mail.

Născut fără creier, acum un băiețel merge la școală. Mama: “Mi-au spus să avortez”

Mama victimei a raportat dispariția iar căutările au durat aproape o lună. Trupul tinerei în cele din urmă a fost găsit  dezmembrat în 14 părți. Analizele au arătat că tânăra a murit  prin asfixiere și se pare că victima s-a luptat înainte de a-și da ultima răsuflare.

Alte femei au declarat că au avut propuneri de acet gen din partea bărbatului, dar toate au refuzat.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.