Se indrepta spre Roma pentru a-l vedea pe Papa Francisc, dar navigatorul l-a dus la 1.500 km distanta

Se indrepta spre Roma pentru a-l vedea pe Papa Francisc, dar navigatorul l-a dus la 1.500 km distanta

Dorea să meargă la Roma să-l vadă pe Papa Francisc dar a ajuns într-un mic oraș din nord-vestul Germaniei care se numește Rom. Nu este o glumă. S-a întâmplat unui bărbat de 81 de ani care locuiește în Anglia.  A avut prea mare încredere în navigatorul său și a ajuns la 1.500 km distanță de Vatican.

 

Potrivit Daily Mail, ”neînțelegerea” dintre navigator și bărbat a pornit chiar de la numele orașului: în loc să caute ”Rome” a scris ”Rom” și așa navigatorul satelitar l-a condus într-o comunitate germană rurală la aproximativ 50 de km de Köln. Când navigatorul i-a spus că a juns la destinație, bărbatul a ieșit din mașină confuz și dezorientat.

 

Ca și cum nu ar fi fost destul, bărbatul după ce a ieșit din mașină a uitat să tragă frâna de mână, iar mașina a pornit de pe loc lovind în plin semnul de la intrare pe care scria ”Rom”. În această întâmplare a intervenit și poliția:

 

“Omul se afla într-un  pelerinaj, și se îndrepta spre Roma pentru a vedea Vaticanul”, a spus un purtător de cuvânt al autorităților, scrie Daily Mirror. Ajunse la falsa destinației bărbatul s-a simțit dezorientat de faptul că nu a reușit să găsească repere recunoscute precum Colosseum sau Piazza San Pietro.

 

Te-ar putea interesa și Limba unui copil nu se opreste din crestere, medicii ii taie jumatate din ea pentru a-l ajuta sa zambeasca

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.