Se îndrăgostește de el și se însoară cu el însuși… Cum vine asta?

Da, este adevărat s-a întâmplat în Italia și toată presa italiană a scris despre această căsătorie…

Nello Ruggiero, un coafez din Napoli, originar din Sant’Antonio Abate,  s-a însurat cu el însuși. Această căsătorie a fost difuzată și pe posturile de televiziune italiene. Chiar de ziua lui de naștere când a împlinit 40 de ani, bărbatul a ales să o sărbătorească în cel mai neobișnuit mod. Ceva care nu a mai fost făcut până acum.

Evenimentul a fost sărbătorit și organizat în hotelul  Grand Hotel ”La Sonrisa“ și a fost difuzat pe 27 aprilie anul trecut. Motivul care l-a împis să se căsătorească singur:

”Totul a început când cei familia mea doreau să-mi țină ziua de naștere, împlineam 40 de ani. Mai am patru frați, toți însurați cu copii. Părinții mei își doreau mult să mă vadă și pe mine la casa mea, atunci am otărât să mă însor cu mine. Ultima relație serioasă cu o fată s-a terminat în 2012 și  de atunci nu am mai găsit cineva potrivit pentru mine… am început să mă simt bine cu mine.  Multe persoane  mă critică, îmi spun că sunt egoist, îmi spun că eu caut doar faimă, alții îmi scriu că sunt un psihopat. Unii, însă, susțin și alegerea mea “.

nello ruggiero 1 1

Acum multe femei îl curtează, dar el are răspunsul pe loc: ”Sunt însurat”

Acum ne vine o întrebare spontană…Oare cum a petrecut prima noapte din luna de miere? :-/

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.