Se închid sălile de sport deținute de Cristiano Ronaldo: cei 900 de abonați nu vor primi nicio rambursare

Sala de sport situată în centrul comercial „Myrthea” din Murcia, parte a lanțului de săli de fitness deținute de Cristiano Ronaldo asociată cu compania americană Crunch, s-a închis. După cum a raportat site-ul spaniol „La Verdad”,  lanțul de săli de sport al CR7 ar fi pe cale să-și reducă spațiile.

Sala de sport din Murcia, numită „CR7 Crunch Fitness”, și-a închis ușile, iar cei 900 de abonați nu vor primi nici măcar o rambursare a banilor plătiți pentru cotizații. De fapt, compania nici măcar nu este asigurată cu lichiditatea necesară pentru a plăti rambursările și nici măcar nu poate asigura redeschiderea sălii de sport.

Citește și Belarus, o tânără de 18 ani a murit aspirată de canalizarea de la o piscină

Sala de sport s-a deschis la începutul anului 2019 cu un alt proprietar și un nume comercial diferit, dar au apărut probleme financiare și nu toate serviciile oferite erau disponibile.

Prin urmare, la sfârșitul anului 2019, compania a decis să vândă „CR7 Crunch Fitness” unui lanț asociat cu Cristiano Ronaldo. Acestea sunt cuvintele unui client: „În ianuarie ne-au făcut o ofertă bună de a continua și am avut încredere în ele, dar nimic nu s-a schimbat, iar în martie sala de sport s-a închis ‘.

Această rețea densă de săli de sport are un centru în Badajoz, unul în Jaen, unul în Marbella, unul în A Coruña și șase centre în Madrid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.