Se îmbolnăvește de Covid la o petrecere: își cere scuze printr-o postare pe Facebook și a doua zi moare

A rezultat pozitiv de Covid după ce a participat la o petrecere în Riverside, California și și-a cerut scuze printr-o postare pe Facebook înainte de a muri. Este povestea lui Thomas Macias, un șofer de camion în vârstă de 51 de ani, care a participat la un grătar cu prietenii din Lacul Elsinore, nu departe de Los Angeles și la scurt timp după petrecere, a început să se simtă rău. Cumnatul, intervievat de NBC, a spus că pe perioada de carantină, Macias a ieșit doar dacă era strict necesar deoarece era obez și avea diabet.

La începutul lunii iunie, când guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, a relaxat restricțiile privind distanțarea socială, Macias a decis să participe la o petrecere în Lacul Elsinore pentru a-și vedea din nou prietenii și a lupta împotriva singurătății din ultimele luni. Câteva zile mai târziu, unul dintre prietenii care se aflau la grătar l-a contactat pentru a-l informa că are Coronavirus și că era deja conștient de boala când a luat parte la petrecere, dar nu a crezut că ar putea infecta pe nimeni, deoarece este asimptomatic. Macias s-a supus imediat unui test și pe 18 iunie a descoperit că este pozitiv. A murit pe 21 iunie.

Coronavirus, nou record în SUA: peste 57 de mii de infecții. Iubita fiului lui Trump este pozitivă

Cu o zi înainte să moară își ceruse scuze printr-o postare pe Facebook pentru superficialitatea pe care a avut-o privind infecția lăsând mai apoi și un  și un apel sincer de a respecta regulile: „Am ieșit acum câteva săptămâni, și din cauza prostiei mele am pus pe mama, surorile mele și sănătatea familiei mele  în pericol – a scris el – Este experiență foarte dureroasă. Nu este o glumă.Dacă trebuie să ieșiți afară, puneți-vă masca și respectați distanțarea socială … Sper că cu ajutorul lui Dumnezeu voi reuși a supraviețui ” .

Dar Macias nu a supraviețuit, iar povestea lui tristă a făcut înconjurului web-ului și este folosită ca un avertisment pentru aplicarea regulilor de distanțare socială și pentru a aminti tuturor cât de ușor este să te infectezi cu acest coronavirus.

mort de coronavirus

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.