Se îmbată în Manchester și se trezește în Ibiza: povestea absurdă a unei tinere

Se îmbată în Manchester și se trezește în Ibiza: „Nu-mi amintesc nimic și acum risc să îmi pierd locul de muncă”

Plecase la un botez, dar, în timpul petrecerii ridicase mai multe pahare . Câteva ore mai târziu, o femeie de 32 de ani s-a trezit în Ibiza, însă fără posibilitatea de a se întoarce imediat acasă și chiar a riscat să-și piardă locul de muncă.

Consumul excesiv de antibiotice crește riscul de cancer de colon
Povestea suprarealistă a lui Rachael Wynn, o femeie din Manchester, este scrisă de Manchester Evening News. Femeia, imediat după întoarcerea acasă de la botez, primise mesajul unui prieten  care se afla la Ibiza și urma să-și sărbătorească ziua de naștere, invitând-o la petrecere. La final, femeia destul de a mețită a rezervat un zbor către Ibiza, a luat un taxi către aeroport și s-a îmbarcat.

Micuțul șofer de 8 ani din Germania iar s-a urcat la volan: de data asta a tamponat un TIR

Odată ajunsă la Ibiza, femeia, care nu făcuse altceva decât să doarmă în timpul zborului: ”Am încercat să caut imediat un zbor de întoarcere, dar era imposibil” – povestește Rachael – „L-am avertizat pe șeful meu și am încercat să-i explic că singurul zbor disponibil era peste trei zile, dar nu vrea să audă nicio scuză. Am cheltuit aproximativ 800 de euro pe bilete de avion și încă nu pot ajunge acasă “.

“Nu-mi amintesc nimic, dar cu siguranță a fost cel mai prost lucru pe l-am făcut vreodată în toată viața mea”, a adăugat ea.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.