Se fotografia pe o stâncă pentru a sărbători sfârșitul blocajului și a căzut în gol: o tânăr de 31 de ani a murit pe loc

Sărbătorea sfârșitul blocajului din Turcia și a  ales să meargă pe o stâncă în parcul Duden al Anatalya. O tânără de 31 de ani s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la înălțime de 35 de metri.  Olesia Suspitsina , de naționalitate kazahă, a murit duminică, la vârsta de 31 de ani , relatează Sputniknews .

Un zbor de cel puțin 35 de metri. Femeia urcase o barieră de securitate, în timp ce prietena ei și iubitul ei o fotografiau.  Apoi, accidentul chiar în fața prietenului ei care, șocat din cauza dramei pe care a trăit-o, a reușit totuși să avertizeze autoritățile.

O femeie pe jumătate dezbrăcată trece în spatele unui jurnalist în direct: dar nu este logodnica lui VIDEO

Trupul victimei a fost găsit în apă și transportat la morga Institutului Juridic Antalya. Olesia Suspitsina,  a lucrat ca ghid turistic  cinci ani în aceeași regiune. Într-o postare pe Instagram ea a scris: „Admir mereu frumusețea naturii turcești. Acesta este paradisul meu ».

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.