Se da drept medic si greseste o circumcizie: organ genital amputat

Se da drept medic si greseste o circumcizie: organ genital amputat

Ashraf Helmi și-a dus fiul Mohamed într-un centru medical egiptean pentru a efectua vaccinarea  obligatorie iar o asistentă i-a convins părinții să-i facă bebelușului și circumcizia, dar din păcate, sa întâmplat ceva. Asistenta s-a dat drept medic și a afectuat operația care a dus la amputarea organului genital al copilului.

 

Practica circumciziei este larg răspândită și în țările arabe și africane. La insistențele asistentei, familia micului Mohamed a decis să practice intervenția și asupra copilului lor. Asistenta care s-a ocupat de operația delicată dându-se de fapt drept medic a provocat un dezastru.

 

La câteva zile după operația de circumcizie, tatăl s-a a văzut bandajul copilului infectat. Întorcându-se la cabintul medical falsul medic l-a liniștit pe tată spunând că este normal. După alte câteva zile, starea copilui nu s-a îmbunătățit, din portivă copilul se simțea din ce în ce mai rău și prin urmare adevărații medici au fost nevoiți să amputeze organul genital al micuțului.  În cele din urmă, tatăl a denunțat centrul medical și femeia responsabilă de dezastru. Falsa doctoriță va fi supusă unui proces.

 

Te-ar putea interesa și Desenul unei fetite de 9 ani a ajutat politia intr-un caz de furt

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.