Se caută un paznic pe o insulă de vis: ofertă de muncă de la 112 mii de euro pe an

Pentru a avea grijă de un far centenar transformat într-o pensiune pe o insulă paradisiacă, se oferă peste 100 de mii de euro pe an.

O ofertă de muncă surprinzătoare circulă pe internet de ceva timp, care sună cam așa: ”Se caută un paznic pe o insulă de vis” Această ofertă, pe lângă asigurarea posibilității de a te bucura de un peisaj paradisiac, oferă și un salar de peste 100.000 de euro pe an.

Știrea a fost preluată de ziarul San Francisco Chronicle , care arată că cuplul format din Che Rodgers și Jillian Meeker vor să predea cheile farului cuiva care să aibă grijă de el. Farul construit în 1874 a fost acum transformat într-o pensiune care se află pe o insulă mică din partea de nord a golfului San Francisco . Cuplul caută pe cineva care să aibă grijă de acest far  de pe insulă pentru 112.000 de euro pe an.

Citește și Mexic, tragedie în cimitir: cade într-o gaură în timp ce-și îngroapă soția și moare

Printre sarcinile necesare se numără și îngrijirea unei pensiunii care are 5 camere de închiriat.

 (Locuri de muncă: Paznic)  

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.