Se caută cultivatori de cannabis

Pentru a răspunde cererii mari de hașiș și marijuana, Olanda vrea să își legalizeze producția și a început să caute cultivatori de cannabis  . După mai mult de 40 de ani de la legalizarea care a făcut celebre în toată lumea cafenele din Amsterdam, Olanda este pregătită să permită și cultivarea unor cantități mari de cânepă. Deocamdată, posibilitatea furnizării va fi acordată doar a zece cultivatori și va fi limitată la zece municipalități olandeze. Cei interesați să participe la proiect vor trebui să-și anunțe candidatura începând de la 1 iulie, indicând unde intenționează să cultive cannabis, ce producție preconizează și cum intenționează să garanteze siguranța depozitării și transportului hașișului și marijuanei.

Dă foc unei antene 5G „împotriva Covid”: condamnat la 3 ani de închisoare

După cum specifică site-ul guvernului olandez, concurența este rezervată cultivatorilor domiciliați în Olanda sau companiilor care își au sediul acolo. Candidații necenzurați trebuie să poată produce cel puțin 6,5 tone de cânepă uscată pe an din cel puțin 10 soiuri diferite.

Experimentul urmărește să ofere un răspuns la cererea tot mai mare de de marijuana și hașiș cu care se confruntă magazinele, și care tind să apeleze la piața neagră pentru a obține cantitățile suficiente de marfă.   În prezent în Olanda este posibilă cultivarea a cinci răsaduri de cânepă pentru uz personal.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.