Se căsătorește cu un miliardar, dar după moartea lui, tânăra soție are parte de o surpriză de zile mari

Se căsătorește cu un miliardar, dar după moartea lui, tânăra soție are parte de o surpriză de zile mari

Marcel Amphoux, un fermier modest a trăit o viață simplă mulți ani. Nu avea nici măcar electricitate sau apă în casa în care locuia…dar a pus deoparte o grămadă de bani. Ca să nu mai vorbim despre terenurile pe care le avea în Aplii elvețieni care de-a lungul anilor au dobândit o valoare inestimabilă.

Chiar dacă aspectul lui nu l-a trădat, era un om bogat.

La vârsta de 67 de ani, deși nu a fost niciodată interesat de femei, a întâlnt-o pe Sandrine Devillard, o frumoasă parizienă cu 25 de ani mai tânără. Cei doi păreau îndrăgostiți unul de altul. Dar prietenii lui Marcel l-au avertizat că femeia dorea doar patrimoniul lui. De altfel, Sandrine era un agent imobiliar, știa cât valoarează proprietățile lui.

În 2011, în ciuda faptului că întreaga comunitate era împotriva relației dintre cei doi, Marcel și Sandrine s-au căsătorit. Sandrine părea foarte ofensată de insinuări localnicilor, dar, după căsătorie, a început să dea tot mai multe motive de a se îndoi de onestatea ei.   A continuat să lucreze și să trăiască la Paris, vizitându-și soțul atunci când avea timp.

Oroare într-un spital din Africa de Sud: un pacient avea viermi în gură

La numai un an după nuntă, Marcel a murit într-un accident de mașină. Concetățenii au crezut că Sandrine se afla în spatele acestei tragedii.

Imediat după înmormântare, femeia a cerut celor care locuiat pe proprietatea soțului să se mute. Dar încă nu știa că Marcel îi pregătise o surpriză. Marcel a donat cabanele pe care le-a construit în timpul vieții persoanelor care locuiau înăuntru. Banii și restul proprietăților le-a lăsat moștenire prietenilor și rudelor. Pentru Sandrine, nimic!

Aparent, Marcel însuși nu avea încredere în femeie și dorea să clarifice problema în felul său. În astfel de cazuri, este ușor să judecăm din afară, dar nu putem fi 100% siguri de intențiile reale ale lui Sandrine. Un lucru este sigur, Marcel nu a vrut să o numească printre moștenitorii săi.

Fiicele îi fac o fotografie mamei și i-o arată: ” Datorită lor acum sunt în viață, m-au salvat ”

Pe de altă parte, dacă se căsătorea cu el din dragoste, banii nu l-ar fi readus la viață…. Dacă în schimb s-a concentrat numai asupra proprietăților, putem să spunem că a obținut ceea ce merita.

Sursa: Le tribunal du net

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.