Se aruncă în flăcări ca să-și salveze câinele : ”Face parte din familie” VIDEO

Se aruncă în flăcări ca să-și salveze câinele : ”Face parte din familie” VIDEO

Pompierii au intervenit imediat dar nu reușeau să stingă flăcările într-un incendiu de proporții careizbucnit în casa unui bărbat din Pala, California.

La un moment dat proprietarul casei a intrat prin flăcările care mistuiau întreaga casă pentru a-și salva cel mai bun prieten, câinele său Gabanna.

Un caine cu handicap a salvat un nou-nascut ingropat de viu de mama: Ping Pong este un erou

Pompierii nu au putut să-l convingă pe bărbat să nu intre în casă, iar după câteva minute Jose a ieșit afară cu cățelușul în brațe.

”Face parte din familia mea. Nu l-aș fi lăsat niciodată să moară”, a spus bărbatul

 

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.