Se aruncă din barcă și dispare: un scafandru a fost ucis de un rechin alb

Un scafandru a fost atacat și ucis de rechin alb  în apele din Esperance din Australia de Vest, dar autoritățile încă nu au reușit să-i localizeze corpul. Atacul s-a produs în apropiere de plaja din vestul insulei Cull, în largul coastei, o zonă considerată un loc binecunoscut și frecventat de scafandri. În momentul atacului, victima tocmai se scufunse dintr-o barcă, a informat poliția locală.

Citește și Carnagiu pe străzile din Italia! O mașină a intrat în plin într-un grup de turiști: 6 morți și 11 răniți

La bordul bărcii, potrivit rapoartelor poliției, se mai afla și o femeie care a fost adusă la spital în stare de șoc. Trupul bărbatului nu a fost găsit, iar poliția, împreună cu alți scafandrii, au început căutprile pentru a recupera corpul bărbatului, ssu ceea ce a mai rămas din el. Acesta este cel de-al doilea atac din partea rechinilor din zonă în mai puțin de trei ani de la moartea unui alt scafandru în vârstă de numai 17 ani, în apropiere de Wylie Bay, în 2017.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.