Se angajeaza la o scoala elementara, dar uita sa spuna ca a fost condamnata pentru crima

Se angajeaza la o scoala elementara, dar uita sa spuna ca a fost condamnata pentru crima

Când a obținut slujba la școala elementară britanică, din comunitatea West Oxford, spaniola de 35 de ani, Iria Suárez González, a uitat să spună că a fost condamnat pentru crimă. Acum povestea s-a sa terminat pe toate primle pagni ale ziarelor. Potrivit  Telegraph, în 2000 pe când femeia avea doar 17 ani, a ucis o adolescentă împreună cu un complice . Și-a petrecut următorii  șase ani într-un centru de detenție juvenilă.

 

După ce a executat sentința, s-a mutat în Marea Britanie cu intenția de a începe o  viață nouă. Autoritățile școlare care au ales-o ca asistentă în septembrie 2016 au aflat de trecutul ei după ce un informator misterios,  rămas anonim, a trimis un raport cu istoria sa penală.

 

Gonzalez a fost arestată și dusă în fața Tribunalului din Oxford în februarie, unde a fost acuzată de fraudă deoarece  nu a dezvăluit cazierul judiciar în cererea ei de școlarizare. Cu toate acestea, cazul a fost închis în această dimineață din cauza lipselor de probe. Conform legii spaniole, toate infracțiunile comise de minori pot fi anulate după zece ani de la infracțiune.

Fata care a fost ucisă se numea Clara Garcia, iar în 2000 ea a fost atrasă de o zonă pustie din Cadiz, unde a fost ucisă de 32 de lovituri de cuțit. Motivul? Cei doi criminali au dorit să devină celebri …

 

Te-ar putea interesa și Atac cu focuri de arma la un bal de absolvire: un mort si sapte raniti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.