Scusa unui român din Italia care și-a lăsat nepoata însărcinată: ”Eram beat, nu-mi amintesc nimic”

Un român de 35 de ani, stabilit la Fiumicino, lângă Roma, a fost arestat pentru că și-a violat nepoata – fiica surorii sale.

În urma violului adolescenta a rămas însărcinată.

Chiar dacă inițial, românul a negat totul, testul ADN l-a dat de gol. Acum, el a încercat să se scuze  în fața anchetatorilor spunând: ”eram beat, nu-mi amintesc nimic”, relatează Il Messaggero.

Faptele șocante s-au petrecut, în luna august. Românul locuia împreună cu sora lui și cu fiica acesteia de numai 13 ani.  Bărbatul s-a dus în camera nepoatei și a violat-o, amenințând-o că îi va face rău dacă spune ceva.

După viol, de rușine și frică, fata nu a spus nimic. Însă, în luna decembrie, mama și-a dat seama că fiica ei este însărcinată și a luat-o la întrebări. Fiica i-a spus că a fost violată de unchiul ei, însă acesta a negat.

Femeia a sesizat autoritățile, după care a luat decizia ca fiica ei să facă avort, ocazie cu care s-au recoltat probe pentru testul ADN care au dovedit că fata nu mințea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.