Sculpturi de pești prea obscene, autoritățile le îndepărtează de pe străzi

Ar fi trebuit să fie sculpturi pentru a celebra tradiția pescarilor al unui oraș de coastă, dar în cele din urmă au provocat un enorm scandal în ceea ce privește forma lor încât au obligat autoritățile să le îndepărteze. Forma statuilor au provocat indignarea tuturor locuitorii  considerate a fi excesiv de obscene.

Citește și Michael Schumacher, neurologul Riederer închide speranțele cu privire la starea de sănătate al campionului: „Se află într-o stare vegetativă”

S-a întâmplat în Mehdia , în Maroc : statuile fuseseră așezate în interiorul unui sens giratoriu, dar datorită formei lor, au provocat proteste puternice din partea populației. Pe de altă parte, forma  sculpturilor nu putea fi acceptată într-o țară musulmană.

„Arată mai mult ca niște penisuri decât pești”, au motivat câțiva rezidenți. Și, prin urmare, potrivit publicației The Sun , autoritățile locale nu au avut de ales și au îndepărtat statuile pentru a calma spiritele locuitorilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.