Scrisoarea unui copil dedicată tatălui care l-a abandonat

A deveni părinte este una dintre cele mai minunate experiențe din viața omului, dar pentru alții este un chin. Din păcate nu este ceva nou ca o femeie după nașterea unui copil să fie singura a-l crește deoarece tatăl copilului și-a luat tălpășița și a fugit înspăimântat din fața responsabilităților care îl așteptau…

Iată scrisoarea unui copil abandonat de tatăl său:

 

”Îți mulțumesc că m-ai ajutat să ajung în acestă lume. Îți mulțumesc că mi-ai dat viață și îți mulțumesc că fără ajutorul tău nu aș fi cunoscut niciodată acestă femeie minunată și puternică care se numește MAMA.

Nu-mi pasă de ce ai plecat, poate că ai avut motivele tale să iei hotărârea să nu faci parte din viața mea. Dar ai putea din când în când să mă întrebi cum îmi merge. Poate că m-ai zărit vreodată pe stradă dar nu m-ai oprit … Știi, mă  gândesc cum ar fi fost viața mea dacă nu ai fi plecat….

O fetiță de 6 ani moare la scurt timp după ce s-a născut sora ei, părinții rămân alte 5 zile cu trupul pentru a fi în familie

 

…Adevărul este că viața mea nu este chiar așa de rea. Femeia pe care ai abandonat-o a fost și este capabilă să umple golul pe care l-ai lăsat în urmă. Te iert pentru că poate nu ai avut ce să-mi oferi, chiar dacă la început mi-a fost greu să accept că nu am un tată.   În ciuda dificultăților, am crescut și am învățat să fiu independent. Am învățat să prețuiesc persoanele care mă doresc în preajma lor. 

Nu am mai auzit nimic de rău de tine, de altfel cum poți să auzi ceva despre cineva care nu există. Bătăliile mele, victoriile mele nu au nimic de-a face cu tine. Dacă am moștenit ceva de la tine, nu am idee ce ar putea să fie pentru că ceea ce sunt acum se datorează dragostei femeii pe care părăsit-o. 

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubitul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

 

Nu te urăsc pentru că te-am iertat deja. Am reușit să-mi clădesc fericirea fără ajutorul tău. Dacă astăzi sunt aici, îți mulțumesc și ție, acel cineva care nu a vrut să mă vadă cum cresc…”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.