Scrie o postare împotriva guvernului: student ucis în dormitorul universității

Un student a fost ucis într-un dormitor universitar pentru că a scris o postare împotriva guvernului. Poliția a identificat până acum 13 persoane care ar putea fi implicate în crimă.

Protagonistul episodului, care a avut loc într-un dormitor universitar din Bangladesh, este Abrar Fahad . Băiatul scrisese un post împotriva executivului bengalez și pentru aceasta a fost bătut de un grup de studenți ai mișcării studențești condusă de partidul guvernamental (BCL). L-au târât afară din camera lui și l-au dus într-o altă cameră, unde l-au bătut ore întregi.

Violată la 13 ani, rămâne însărcinată: părinții arestați

Un băiat din același colegiu a spus că l-a văzut pe Abrar plin de sânge și mă implora să-l ducă la spital, dar imediat un alt grup de studenți au intrat peste el și au început să-l lovească din nou până a murit.  Medicii care au efectuat examenul autoptic au constatat numeroase traume și hemoragii interne.  Poliția a demarat investigații pentru identificarea celor responsabili și arestarea unui număr de 13 persoane. Alte 6 ar fi suspectate.

Moartea lui Abrar a provocat multă indignare în rândul studenților universității, care au început numeroase proteste în Dhaka și în alte orașe. Au strigat mai multe sloganuri, inclusiv cea care solicită pedeapsa cu moartea pentru cei responsabili de crimă.

Episodul aruncă lumină asupra culturii violenței în universitățile publice foarte frecvente în Bagladesh. Cei responsabili sunt studenții BCL care adesea comit omoruri împotriva simpatizanților altui partid.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.