„Screech” ne-a părăsit. Actorul de la Bayside School a murit de cancer la 44 de ani

„Screech” ne-a părăsit. Dustin Diamond, actorul care în jucat la Bayside School, a murit.

Bine cunoscutul actor „ Screech ” din sitcom-ul american Bayside School , avea 44 de ani. Diamond a aflat abia luna trecută că are cancer pulmonar. Managerul său, cu acea ocazie, sugerase imediat că starea de sănătate a nu era decât bună. A fost internat în Florida.

Citește și O veste proastă: tânărul cu sindromul Down a cărei fotografie a devenit virală, a murit

Actor și comediant de rezervă, Diamond a devenit faimos interpretând rolul lui Samuel “Screech” Powers de mai bine de un deceniu în seria Bayside School din anii 1990. În ultimii ani, actorul a apărut în numeroase emisiuni de reality, printre care „Celebrity Fit Club”, „Celebrity Boxing 2” și „Celebrity Championship Wrestling”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.