Scoția, o femeie descoperă că are cancer de sân datorită unei vizite la un muzeu

O femeie  a descoperit că are cancer datorită unei vizite la un muzeu. Bal Gill, acesta este numele protagonistei  cu un final fericit, după ce a intrat într-o cameră  termică, ale cărei imagini își schimbă culoarea în funcție de temperatură, a observat că un sân avea o culoare diferită de celălalt, descoperind după o vizită specialistică anomalia s-a datorat cancerului.

Faptele s-au întâmplat la muzeul World of Illusions din Edinburgh. “Odată ce am intrat în cameră cu camera termică, am început să ne mișcăm brațele pentru a vedea imaginile create, a explicat femeia  postului BBC – Făcând acest lucru, am observat o” zonă fierbinte “în zona pieptului stâng, pe care nimeni altul din cameră nu o avea. Am făcut o poză și mi-am continuat vizita la muzeu “.

Și-a ucis fiica de trei ani sufocând-o cu o pernă: nu a acceptat diagnosticul de autism

Consultând un medic specialist Bal Gill a aflat diagnosticul:   cancer în stadiu incipient care a fost tratat doar cu operație, fără a fi nevoie de chimioterapie sau radioterapie. Zona tumorală, a explicat Tracey Gillies, director medical al serviciului NHS Lothian este mai caldă, deoarece celulele canceroase au un metabolism mult mai rapid decât cele sănătoase. „În trecut am încercat să experimentăm cu camerele termice pentru a găsi tumori – explică el – dar nu au existat  dovezi  că pot fi folosite pentru screening”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.