Scoția începe administrarea vaccinului marți, 8 decembrie

Primele doze de vaccin Covid Pfizer BioNTech sunt gata și vor fi administrate începând de marți, 8 decembrie . Prima țară care dispune de acest stoc este Scoția. Știrea a fost anunțată chiar de premierul Nicola Sturgeon.

După Scoția, va fi rândul Angliei . Londra așteaptă primele 800.000 de doze începând cu săptămâna viitoare. Dar acesta este doar începutul, Marea Britanie a comandat de fapt aproximativ 40 de milioane de vaccinuri . Secretarul britanic pentru sănătate, Matt Hancock, a anunțat că spitalele sunt gata să pună în practică campania de vaccinare . Primii care vor fi vaccinați vor fi categoriile cu cel mai mare risc și cei care sunt angajați în prima linie în gestionarea situației de urgență: lucrătorii din domeniul sănătății ,oaspeții căminelor de bătrâni și persoanelor în vârstă .

Citește și Spania, cazul copiilor cu sindrom vârcolac

Cu toate acestea, Pfizer a declarat că așteaptă autorizații și aprobări suplimentare în primele săptămâni din decembrie și confirmă disponibilitatea, cu același nivel de urgență, pentru a livra în condiții de siguranță un vaccin de înaltă calitate la nivel mondial.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.