Scoția: după o creștere a numărului de cazuri de coronavirus, întâlnirile la domiciliu între persoanele care nu aparțin familiilor au fost interzise

În Glasgow, Scoția, după o creștere a numărului de cazuri de coronavirus, întâlnirile la domiciliu între persoane care nu aparțin familiilor au fost interzise . Interdicția a fost anunțată luni și va rămâne în vigoare timp de două săptămâni. Pe lângă Glasgow această interdicție va fi valabilă și în zonele urbane adiacente din West Dunbartonshire și East Renfrewshire.

Vaccinul anticovid al Rusiei, anunțul ministrului sănătății: „Disponibil din noiembrie”

Primul ministru scoțian Nicola Sturgeon, care a anunțat interdicția, a explicat că din cele 314 de cazuri confirmate din ultimele două zile, 135 au fost identificate în zona Glasgow și, în multe cazuri, au fost legate de întâlniri între membrii ale familiilor diferite în case private. Întâlnirile în aer liber vor continua să fie permise.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.