Școlile din Filipine se vor deschide doar după vaccinul împotriva Covid-19

În Filipine, școlile se vor redeschide numai după ce vaccinul Covid-19 va fi disponibil pentru toată lumea.

În caz contrar, riscul de contagiune este prea mare, au stabilit autoritățile. Președintele Rodrigo Duterte a anticipat că nu va autoriza reîntoarcerea la școală până la dezvoltarea unui vaccin. Școlile din Filipine au fost închise în martie, unde 25 de milioane de copii au fost trimiși acasă, odată cu răspândirea infecțiilor cu Covid-19.

Coronavirus, bilanț șocant: 7 milioane de cazuri și 400 de mii de decese. Pandemia în America de Sud și India a explodat

„Respectăm directivele președintelui: elevii vor putea să se întoarcă în clase doar atunci când va fi disponibil vaccinul”, a declarat astăzi ministrul Educației, Leonor Briones. “Profesorii își vor susține lecțiile la distanță, prin internet sau la televizor, dacă este necesar”, a adăugat ministrul, recunoscând dificultatea accesării internetului pentru milioane de studenți.

„Profesorii și învățământul vor trebui să se adapteze”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.