Școala deschisă în pădure: săli de clasă în aer liber și o turmă de lame alpaca printre elevi

Săli de clasă în aer liber și o turmă de lame alpaca printre elevi

În Norfolk se va deschide o „școală forestieră” inovatoare, cu săli de clasă în aer liber și o turmă de lame de alpaca. Sigiliul de aprobare pentru construirea centrului de învățământ alternativ a fost conferit de comitetul de planificare al Consiliului din South Norfolk. Construită pe 20 de acri de pădure lângă Wymondham, școala va oferi cursuri pentru copii mici și adulți cu dificultăți de învățare și persoane cu risc de izolare socială, scrie  Independent.

”Lion man”, ucis chiar de leii pe care i-a crescut ca pe fii lui

Conceptul, care a fost introdus pentru prima dată în Marea Britanie acum 25 de ani, va oferi o abordare distinctă a predării și învățării, prin încurajarea elevilor să treacă de la computere la natură. În timp ce nu va exista energie electrică la fața locului, școala va avea o serie de lămpi ecologice și adăposturi în pădure concepute pentru a inspira copiii să învețe prin experiențe practice.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.