Schimb de focuri în fața unei școli! Doi tineri au împușcat 10 persoane după care s-au sinucis

Schimb de focuri cu victime în fața unei școli: s-a întâmplat în São Paulo, Brazilia.

Ucigașii sunt doi copii care au ucis 10 persoane după care s-au sinucis.

Atacul a avut loc azi dimineață.

Inițial 8 persoane au fost declarate moarte , dar numărul a crescut la 10, relatează Radio News Band care a citat informații ale poliției militare.
Potrivit știrilor din presă, chiar înainte de atacul asupra școlii, un alt schimb de focuri ar fi avut loc la doar câțiva metri distanță.

Un bărbat care ar putea fi unchiul celor doi ucigași ar fi fost rănit. Poliția încearcă să verifice dacă există o relație între cele două episoade și dacă cei doi tineri atacatori erau foști studenți ai institutului.

Te-ar putea interesa și Avocata iranian Nasrin Sotoudeh a fost condamnată la 38 de ani de închisoare și 148 de lovituri de bici

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.