Schimb de focuri de arme în California: 4 morți și 6 răniți

Cel puțin 4  persoane au fost ucise și 6 au fost rănite într-un schimb de focuri de arme  într-o curte a unei case din Fresno, unde un grup de oameni s-au adunat pentru a viziona un meci de fotbal la televizor, a declarat poliția locală, potrivit Los Angeles Times.

Focurile de armă au avut loc duminică, ora locală, la ora 18:00. Grupul de prieteni, aproximativ 35 de persoane, inclusiv copii, s-au adunat adunat în curtea din spatele casei, atunci când „suspecții necunoscuți” s-au infiltrat și au deschis focul.  

A violat și ucis o copilă de 10 ani. Criminalul cere să-i fie anulată pedeapsa cu moartea

Directorul adjunct al Poliției, Fresno, Michael Reid, a declarat că trei bărbați au fost găsiți morți în curte și un al patrulea a murit în spital din cauza rănilor sale. Toate victimele sunt bărbați între 25 și 30 de ani. În acest moment nu a existat nicio arestare și sunt iar poliția sunt pe urmele atacatorilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.