Scheletul unui iluzionist dispărut acum doi ani, a fost găsit încătușat de un copac

La aproape doi ani de la dispariția renumitului iluzionist Ivan Klyucharev, în vârstă de 30 de ani, rămășițele lui au fost descoperite lângă un copac dintr-o pădure aflată la 80 de km de Moscova. Circumstanțele morții sale sunt misterioase, dar un aparat de fotografiat găsit în apropierea scheletului ar putea ajuta anchetatorii.

Ivan, redenumit  “Harry Houdini”  a fost găsit în pădure, cătușat de un copac.

Se pare că tânărul ar fi încercat un nou șiretlic, deoarece lângă el au fost găsite 5 perechi de cătușe, trei lanțuri metalice și șase lacăte. Încercarea de a repeta trucurile lui Houdini și de a se filma în timp ce se eliberează de lanțuri s-ar fi terminat în tragedie, dar nici ipoteza jocului erotic sau a crimei nu este exclusă.

Citește și Coronavirus, influencer chinez mănâncă o broască vie și pe web explodează polemica: „Deci de aici a izbucnit virusul!”

Potrivit Daily Mail, mâna stângă a tânărului era încătușată într-un lanț legat în jurul unui copac. Corpul a fost descoperit de un bărbat, Eduard Karpov, care era în pădure: “Am văzut craniul încă acoperit cu o glugă, și apoi    scheletul care era acoperit cu frunze”.  Anchetele investigatorilor sunt încă în curs de desfășurare

Ivan Klyucharev a dispărut în mai 2017.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.