Scene șocante la un spital din București: un pacient cu coronavirus a scuipat cadrele medicale

Scene șocante au loc în Spitalul ”Victor Babeș”, din București, unde unul dintre pacienții infectați cu coronavirus a pus în pericol viața întregului personalului medical. Bărbatul în timpul unei crize de isterie și-a scos masca și i-a scuipat pe medici și pe asistenți.

”Gestul este unul care nu își găsește explicația. Când va ieși din spital, sănătos, noi vom depune plângere penală împotriva sa.”, a declarat Ioan Emilian Imbri, managerul Spitalului ”Victor Babeș”, din București, luni seara, la Antena 3.

Citește și Coronavirus, OMS: „Contagioși până la 2 săptămâni după vindecare”

Este vorba despre un pacient venit din Israel și care a ascuns faptul că a fost în străinătate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.