Scene de teroare într-un orășel american: o femeie a atacat doi copilași cu un cuțit /VIDEO

Scene de teroare într-un orășel american !

Doi părinţi care îşi plimbau copiii de mână, pe o stradă din orăşelul american Tiflis, Georgia  la un moment dat, au fost atacați de o femeie. Acesta scoate din geantă un cuţit şi îl atacă violent pe băieţelul de trei ani sub ochii îngroziți a mamei care îl ținea de mână.

Femei forţate să aibă mai mulţi soţi: un nou tip de sclavie în India

Femeia, face doi pași înainte după care se întoarce și încearcă să-l atace și pe al doilea copil al familiei, o fetiță de doi ani, dar este apărat în timp de tatăl lui. Bărbatul încearcă să prindă agresoare dar și acesta este atacat de femeie. După acestă scenă dramatică, femeia bagă înapoi în poșetă cuțitul și traversează strada printre mașini ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Băiețelul a fost supus unei intervenții chirurgicale și potrivit presei se va face bine

Potrivit Mirror deşi a fugit de la locul faptei, agresoarea a fost arestată a doua zi după incident, iar dacă va fi găsită vinovată, femeia de 50 de ani riscă până la 10 ani de închisoare.

 

Sursa: Mirror

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.