Scene de groaza: Un copil de 8 ani a murit dupa ce a fost impins sub un tren

Scene de groaza: Un copil de 8 ani a murit dupa ce a fost impins sub un tren

Un băiat de opt ani a murit zdrobit de un tren care intra cu mare viteză la gara din Frankfurt. Potrivit unor  probe preliminare, copilul a fost lovit cu picioarele sub convoi de un bărbat care a fost deja oprit de poliție. Poliția a confirmat pentru moment doar moartea copilului. Mama băiatului a fost transportată în stare de șoc la spital.

 

Citește și A refuzat sa ceara scuze familie: un criminal in varsta de 70 de ani a fost executat

“Am oprit un bărbat de aproximativ 40 de ani, a încercat să o arunce atât pe mama, cât și pe fiul său sub trenul de la linea 7. Cu toate acestea, femeia a reușit să evite impactul cu trenul, dar nu copilul”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției. Agenții au fost ajutați de alți călători aflați pe peron să prindă criminalul.  Poliția a blocat alte patru linii ale stației din Frankfurt.

 

Citește și La doar trei ani, micuta Angelina a murit de foame: parintii ii aratau doar mancarea

 

Arestat de origine africană – Arestatul este un bărbat de origine africană (probabil Eritreea) de aproximativ 40 de ani. Potrivit poliției, el intenționa, de asemenea, să împingă oa treia persoană sub tren, dar nu a reușit să completeze gestul nebun. Potrivit surselor de poliție, nu există legături familiale între agresor și victime.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.