Scenă șocantă! Un bărbat cu pieptul gol trage de o femeie pe străzile orașului: poliția îl oprește, dar…

O scenă care a înfuriat mai mulți trecători din Missouri: un bărbat cu pieptul gol trăgea după el o femeie inconștientă, aproape că ar vrea să o arunce de pe un pod din apropiere, după ce a dat-o cu capul pe o trotuară și după ce a călcat-o în picioare. Acest lucru a povestit  de poliția din Kansas City în SUA. Odată ajunși lângă bărbat, agenții și-au dat seama că nu au de-a face cu un criminal, ci cu unul care trăgea o păpușă la dimensiunea unei femei.

Si-a implorat bunicii sa nu-l trimita inapoi la parinti: un baietel de 4 ani a murit in circumstante suspecte

S-a întâmplat chiar înainte de prânz marția trecută în orașul statului Missouri. Păpușa fusese găsită într-un cos de gunoi al unui restaurant nu departe de acolo.

Bărbatul a fost avertizat să nu mai târască păpușa prin oraș.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.