Scena înfiorătoare pe care a trăit-o o femeia când a intrat în casă: cei doi Rottweiler îi sfâsiau corpul iubitului

Întoarsă acasă de la serviciu, o femeie din Pozzonuovo (Padova)  Italia , s-a aflat în fața unei scene șocante: cei doi Rottweiler  îi sfâșiau partenerul. Femeia a cerut imediat ajutor, sperând că medicii îl vor putea salva, dar nu s-a mai putut face nimic. Omul, Massimo Sartori , era deja mort. Se pare că cei doi câini, o femelă în vârstă de 9 ani și un mascul în vârstă de 2 ani, nu au arătat niciodată semne că ar fi violenți. De asemenea, erau obișnuiți cu prezența bărbatului din casă, care locuia cu iubita lui de câțiva ani buni.

Citește și ”Acest monstru nu este fiica mea!” O mama refuză să-și vadă fetița iar motivul este absurd FOTO

Nu este exclus ca agresiunea să fi avut loc după ce bărbatul s-a simțit rău.  Când a fost găsit, victima  a prezentat o rană la nivelul capului  care pare să indice o lovitură puternică în urma unei căderi , în timp ce picioarele sale erau practic devorate de cei doi Rottweiler . Din acest motiv  a fost dispusă o autopsie  pentru a constata cauza reală a morții bărbatului. În acest fel, se va stabili cu certitudine  dacă au fost câinii care mai întâi l-au atacat și căzând s-a lovit la lovit la cap sau  dacă căderea a fost în schimb cauzată de o boală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.