Scenă apocaliptică ! Zeci de păsări moarte cad din cer pe străzile din Rusia: nasc teorii ale conspirației ( video )

Zeci de păsări moarte cad pe drumurile rusești. Este cel puțin un scenariu apocaliptic la care au fost martori  martori zeci de șoferi care s-au trezit în fața cadavrelor a nenumărate păsări căzute la pământ din motive necunoscute în prezent. Un episod care a deschis porțile unei serii de teorii mai mult sau mai puțin veridice despre moartea lor: de la focuri de artificii la 5G și la emisiile nocive din fabrici la centrala nucleară. Cert este că imaginile păsărilor decedate nu au rămas limitate la teritoriul rus ci au fost  împărtășite aproape peste tot în lume. În cel mai popular videoclip, pe un drum rusesc din orașul Balakovo, au fost găsite zeci de carcase de păsări. În această locație există o mare centrală nucleară despre care mulți cred că ar putea fi principala cauză a episodului.

Citește și Prezervative uzate, spălate și revândute, descoperire într-un depozit din Vietnam

O postare publicată pe pagina rețelei sociale rusești VK, susține că locuitorii din regiunea Saratov, s-ar fi confruntat cu zeci de păsări moarte, iar departamentul veterinar din Saratov investighează incidentul. Există, de asemenea, cei care susțin că un val de gripă aviară ar fi putut duce la moartea subită a păsărilor dar sunt și cei care cred medicii veterinari din Saratov nu sunt suficient de competenți pentru o investigație de acest tip.

Printre alte ipotezele deceselor s-ar afla și  fenomene naturale precum coliziunea accidentală a două stoluri de păsări și vânturile puternice, explozia de artificii sau emisiile din fabrici.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.