Scaunelul ucigas, alarma pediatrilor: a ucis 32 de bebelusi

Scaunelul ucigas, alarma pediatrilor: a ucis 32 de bebelusi

Fisher-Price Rock ‘n Play Sleeper ar reprezenta un pericol pentru sănătatea copiilor. Scăunelul folosit pentru a pune copiii în siguranță în timp ce se joacă sau pentru a dormi  nu este deloc sigur. Alarma a fost ridicată de Academia Americană de Pediatrie, care a solicitat retragerea produsului din magazinele din Statele Unite.

 

Se pare că au murit 32 de copii pe scaunul balansoar, toți sufocați. De fapt, sistemul nu asigură siguranța adecvată a copiilor, astfel încât se poate întâmpla ca în somn să se întoarcă și să nu mai poată reveni în poziția de siguranță. Copiii, întrocându-se cu fața către perină nu au mai reușit să se întoarcă și toți au murit sufocați. Compania a anunțat că efectuează controale pentru a verifica ceea ce a declarat asociația pediatrilor și a interveni în timp util pentru a implementa orice schimbare.

 

Problema însă pentru medici, potrivit Daily Mail, este în acest moment, așa că au cerut părinților să nu cumpere produsul și au cerut, de asemenea, ca acesta să fie retras din magazine.

 

Te-ar putea interesa și Tragedie in familie: un baietel de 3 ani a murit dupa ce a cazut intr-un rezervor de deseuri

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.