Scârbos! Un curier a scuipat pe o pizza înainte de a o livra clientului la domiciliu: ce pedeapsă riscă / VIDEO

Un curier care se ocupa cu livrările la domiciliu riscă până la 18 ani de închisoare pentru că a scuipat o pizza înainte de a o livra  clientului. Acest lucru a fost anunțat de agenția turcă de știri ‘Dha’, care, pe site-ul său web, a distribuit  și imaginile camerelor de securitate ale blocului unde se vede bărbatul  scuipând pe pizza în timp ce filma cu telefonul său mobil. Faptele datează din 24 decembrie 2017 și au avut loc în orașul Eskisehir din centrul Turciei.

Citește și Grecia, în tabăra de refugiați din Lesvos guvernul grec neagă îngrijirile medicale a cel puțin 140 de copii

Și tocmai avocatul Tribunalului din Eskisehir este cel care a cerut pentru curier o pedeapsă de până la 18 ani de închisoare, acuzându-l că a „pus în pericol viața și sănătatea oamenilor”. Bărbatul a fost deja condamnat la plata unei compensații în numerar de 4 mii de lire turcești (egală cu aproximativ 600 de euro) de către Curtea Consumatorului pentru că „a pus în pericol sănătatea unui client”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.