Scapa din arestul la domiciliu si se intorce la inchisoare: ”Mai bine aici decat cu nevasta-mea”

Scapa din arestul la domiciliu si se intorce la inchisoare: ”Mai bine aici decat cu nevasta-mea”

Un bărbat de 50 de ani din Catania, Italia, după un alt scandal cu soția sa, a scăpat de acasă și s-a dus direct la închisoare.  Dar judecătorul la condamnat din nou la arest la domiciliu

 

“Am avut un scandal monstru cu soția mea și nu mai rezist,  mai bine să rămân în închisoare decât acasă cu ea toată ziua”,  a spus un bărbatul. Ptrivit presei italiene, Catania Today, omul și-a scos brățara electronică obligatorie și a mers direct la porțile închisorii din provincia Catania.

 

Prezentându-se în fața închisorii, el a sunat interfonul spunând ofițerilor spunând că a fugit de acasă și vrea să fie închis într-o celulă. Dar din păcate, dupăce l-au arestat pentru evadare , bărbatul a fost condamnat din nou tot la arest la domiciliu cu reactivarea brățării electronice.

 

Te-ar putea interesa și O bona a ucis un copil de doi ani fortandu-l sa manance o jumatate de pachet de sare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.