Scandalul Epstein, cutremur în Casa Regală: fiul reginei Elisabeta se retrage

Scandalul Epstein a avut consecințe grave: prințul Andrea și-a anunțat decizia de a se retrage din angajamentele publice

Este un adevărat cutremur care a afectat Casa Regală cu un anunț de la Palatul Buckingham: decizia fiului Reginei Elisabeta, Prințul Andrew, de a se retrage  din angajamentele publice. Prințul a trebuit să se ocupe de scandalul legat de asocierea sa cu miliardarul american.  Jeffrey Epstein și-a luat viața în închisoare în urma acuzațiilor de abuz sexual asupra unor minore.

Un vis înfrânt: viitoarea mireasă moare înecată după petrecerea de bacalaureat al unei prietene

În ceea ce privește anunțul celui de- al treilea fiu al Elisabeta a II -a , Casa Regală a intervenit printr-o comunicare în care afirmă că ar fi o decizie luată direct de prințul Andrei, care ar fi solicitat reginei permisiunea de a se retrage din angajamentele publice, obținând de la Elizabeth răspunsul afirmativ. Ducele de York în vârstă de 59 de ani, a subliniat, de asemenea, în comunicarea sa, că el continuă să regrete „fără echivoc pentru asocierea necorespunzătoare cu Jeffrey Epstein ”, adăugând că „sinuciderea sa a lăsat multe întrebări fără răspuns, în special în rândul victimelor”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.