Scandalos! Un polițist atacă și pune la pământ o tânără de 15 ani fără mâini și picioare / VIDEO

Un mare scandal a izbucnit în Statele Unite împotriva unui polițist care, dintr-un motiv aparent, a aruncat la pământ și a imobilizat cu violență o tânără de 15 ani cu handicap. Incidentul a apărut datorită curajului unei  femei care a locuit în aceeași casă de familie  ca și tânăra cu dizabilități. Potrivit informațiilor apărute până acum, fetița fusese abandonată de părinți . Dacă acest lucru nu ar fi fost suficient, în urma unei boli grave rămăsese fără mâni și fără picioare. 

  În acea zi, fata a fost acuzată că a trântit un coș de gunoi la pământ și a amenințat unul dintre asistenți. Asistentul simțindu-se ” în pericol” a sunat la poliție, iar în imaginile înregistrate de femeia martoră se vede momentul  în care unul dintre polițiști o arestează pe  fată. Ceea ce face scandal, în mod clar, nu este arestarea, ci modul în care este efectuată. Polițistul împinge mai întâi fata într-un colt și apoi o imobilizează cu violență. În acel moment se poate auzi tânăra cu țipă:

” Nu mă poți bloca la pământ, nu am făcut nimic” . La finalul videoclipului și femeia care filma a fost arestată. Amândouă  au fost acuzate de tulburarea liniștii publice.

Un copil de un an a murit de foame după ce a fost hrănit cu mâncare vegană: părinți arestați

  Videoclipul a fost transmis unui membru al presei, care, după ce l-a vizionat  l-a transmis departamentului județului Pima  și a fost distribuit în toată țara. De fapt, poliția a decis să deschidă o anchetă internă privind comportamentul agentului. Apărătorul ofițerului, Joel Feinman, a declarat că este dezgustat de ceea ce a văzut și apoi a declarat: „Un om cu o insignă nu se poate comporta în acest fel.

Bărbații și femeile care au comportamente similare nu trebuie să poarte pistol “.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.