Scandalos! Castiga turneul de squash, iar marele premiu este un … vibrator VIDEO

Premiul scandalos acordat câștigătorilor unui turneu de squash: este o rușine!

Cine știe ce au gândit câștigătoarele unui turneu de squash când, la finalul cursei, după ceremonia de decernare a premiilor, au primit un cadou ”surpriză” de la sponsori. Au fost mulțumite, fericite și recunoscătoare? Nu, minic din toate acestea. Au rămas fără cuvinte și sunt gata să se arunce la gâtul persoanei care le-a înmânat premiul.

S-a întâmplat la Campionatul Squash Principality of Asturias, la sfârșitul căruia fetele au fost premiate în Las Vegas cu două truse pentru îndepărtarea părului, un exfoliator electric și … un vibrator. Jucătorii de sex masculin au primit trofee normale. Mai exact, câștigătorul campionatului, Elisabet Sadó, câștigătoarea locului întâi a primit un trofeu și un vibrator iar câștigătoarele aflate în a doua, a treia și a patra poziție, au câștigat câte un set de depilare sau o lamă de ras electrică.

Caz cutremurător! Furtunul de apă fierbine în părțile intime ale rivalei sale. Tânăra nu va mai putea face copii

Maribel Toyos, membru al consiliului federației squash din Asturia, a declarat pentru cotidianul El Comercio că cei patru jucători au rămas “fără cuvinte și imediat au decis să raporteze faptele cu o scrisoare oficială”.

“Am 37 de ani și sunt în competiție de când aveam 8 ani: nu am primit niciodată un astfel de cadou …. Când ne-au înmânat  “premiile” am fost șocate și indignate. Am incercat să le ascund în spatele trofeului, iar odată ce ceremonia s-a încheiat, le-am dat înapoi sponsorului “, a spus Sadó Marca.

” Sunt foarte multe discriminări împotriva femeilor în sport. Lucrurile trebuie să se schimbe “. Rușine!

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.